ПО ДИРИТЕ НА ЕДИН ИНФАНТИЛ: От протестите, през общината и до ръководна позиция в новата партия на Иво Прокопиев! Много позор в няколко снимки!

Безумие!

0
18922
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Скандалният общинар и гуру на НПО „Спаси България“ Иво Божков най-изненадващо се оказа фен на Доналд Тръмп, пише „Би нюз“.

Иво Божков е един от скандалните политически представители в Столична община, не защото е скандален с новаторството на някакви свои идеи, а просто защото човекът е професионален протестър и скандалджия. 

Въпреки, че Божков отдавна не е първа младост, неговия тъжен инфантилизъм прозира в повечето му снимки с които той сам гордо се хвали на личната си страница във фейсбук.

Божков, чието име стана известно през 2013 година преди всичко с факта, че не спираше да се търкаля с писъци по софийските площади, а после от „несистемният протестър“ бързо стана част от системата в ролята си на общинар в СО, днес се кани да оглавява политическа партия, разкри наскоро вестник „Галерия“.

Става дума за нашумялото с безумните си акции в последно време НПО „Спаси София“, което според седмичника скоро щяло да прерастне в нова политическа формация с име „Спаси България“.

Според вестник „Галерия“ идеята за новата партия била на Иво Прокопиев, който умишлено както с „Да, България“ и ДСБ стоял в сянка, а лидер на формацията щял да стане именно протестъра-общинар Иво Божков.

Вижте няколко снимки на бъдещия лидер на новата партия на Прокопиев „Спаси София – Спаси България“. На една от тях Божков развява агитационно знаме подкрепящо Доналд Тръмп за изборите през 2020 година. На нея протестъра се намира пред Trump Tower в Ню Йорк.

Иво Божков, Фейсбук
Иво Божков, Фейсбук
Иво Божков, Фейсбук
Иво Божков, Фейсбук
Иво Божков, Фейсбук
Иво Божков, Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук