ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Кирил Добрев: Шефът на РПУ Бяла Слатина не се справя – ниска е разкриваемостта, а безчинствата в с. Галиче продължават

0
6130
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com Петър ХРИСТОВ - ФОТОРЕПОРТЕР

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София – „Позитано“ 20

Шефът на РПУ Бяла Слатина не се справя – ниска е разкриваемостта, а безчистваната в Галиче продължават. Това каза зам.-председателят на БСП Кирил Добрев по време на извънредна пресконференция в централата на партията, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Във връзка с исканата проверка на ОДМВР – Враца, Добрев заяви, че няма как да се направи такава в присъствието на шефа на районното в Бала Слатина.

По думите му по цялата верига от анонимни извършители в Бяла Слатина единственият, на когото се знае името, е шефът на районното управление.

„Няма как в неговото присъствие да се възстанови реда“, заяви още Добрев и подчерта ,че няма място за него в тази община.

„Село Галиче е символ на ретро-мутренската държава. Това е селото с най-много палежи и побои на глава от населението на нашата малка държава. В селото страхът, омразата и безнадежността са просто ежедневие“, каза още Добрев.

По думите му на частичните избори, които бяха проведени на 20 май 2018 г., БСП е пуснала много жалби.

„С помощта на Граждани за европейско развитие кандидатът на Ценко Чоков беше избран за кмет. На 26 септември логично след голямата изборна победа с 23 гласа при 280 дописани жители, Ценко Чоков беше пуснат за лечение под домашен арест. Същото се случи преди това и с групата от 7-8 елемента, които тормозеха селото и в момента мога да кажа, че всички са на свобода“, допълни още той.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук