САМО В DAILYPRESS-bg.com! НАМЕРИХА Ѝ СЛУЖБИЧКА! Правят министерство на ремонта, ще го оглави Лилито

0
22117
Снимка: БГНЕС

Всички се чудят къде отива Лиляна Павлова от днес, след като и закриха и без това ненужното за България министерство на така нареченото европредседателство на България, през което за пореден път ГЕРБ и фирмите им, „усвоиха“ стотици милиони левове, за сметка на българският данъкоплатец.

Според самата нея, може би щяла да се върне в Парламента, но това не е истината.

Истината е че Бойко Борисов е решил вече да затвори кръга и след като приближените им фирми направиха куп поразии, докато крадяха пари изпълнявайки обществени поръчки и вече всички гаранционни срокове изтекоха, трябвало да се направи министерство на ремонта.

Според всички в Министерски съвет и ГЕРБ, най – подготвена за поста била именно Лиляна Павлова като бивш регионален министър по времето на който ударно се строяха пътища и магистрали, детски площадки и фитнеси на открито в селата с най – млади 60 годишни жители, както и стадиони в населени места с по 100 – 150 човека.

Тя и без това познавала всички в сектора, а приятелите и в Камарата на Строителите в България, щели да правят по ниски оферти за ремонти, само като чуят името и.

Пък и парите за ремонтите нямало да идват само от държавният бюджет, този път щели да участват и общините, понеже ГЕРБ може и да са дали парите за проектите, но от Европа нямало пари да се поддържа всичко, което неблагодарните българи трошали умишлено, като пример е посочен ремонта на улица „Граф Игнатиев“ в София, където ограничителите покрай трамвайните релси вече се сменяли трети път, защото постоянно някой пиян софиянец ходил и умишлено ги рушал.

Според Бойко Борисов, само едно министерство на Ремонта, което ще се занимава с ремонта на ремонтите и новопостроените неща от ГЕРБ, ще бъде гарант за прозрачност и честност как се изразходват парите на българските данъкоплатци, а Лиляна Павлова като доказан екперт и с опита си покрай европредседателството бързо ще направи нещата по европейски в България и милионите, които от Герб „усвояват“ няма да са пари хвърлени на вятъра, така както години наред го правеха БСП и ДПС докато управляваха България.

Дори един тунел на „Хемус“ не можаха да ремонтират като хората е коментирал още Бойко Борисов, но парите ги няма, защото така работят комунистите.

/informiran.net

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук