САМО В DAILYPRESS-bg.com ! Албена Вулева уличи Никита Джонсън в грозна лъжа за пари! Замесени са онкоболна жена и деца без родители

Война в социалните мрежи

0
15969
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Ива ДИМИТРОВА, DAILYPRESS-bg.com 

Албена Вулева до последно се опитваше да убеди зрителите на „Биг Брадър“, че съквартирантката й Никита Джонсън е подмолен и лош човек. В рамките на шоуто не успя, но дори и извън къщата всячески се опитва да покаже истинското й лице, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Вулева разпространи чат между Аделина Банакиева и момче, в който Ади, която бе заедно с Никита във формата през 2015, разказва, че са прекъснали приятелството си, тъй като Джонсън я е излъгала. Измамата се състояла в това, че в ефир брюнетката обещала да дари спечеления си хонорар за деца без родителска грижа – кауза, с която се била нагърбила Банакиева. Оказа се, че нито лев от възнаграждението на Джонсън не е отишъл за хлапетата.

Не ви ли даде паричната награда от сезон 2015?“, пита момче, обръщайки се към Аделина, на което тя отговаря: „Тя обеща да дари пари за деца без родителска грижа, поне част от наградата. Не е дала лев“.

После продължава с повече пояснения: „Тя каза, че ще дари за моята кауза и тя беше много конкретна и не го направи. Това, разбира се, е нейно право и кинтите са си нейни, но тъй като беше изречено в национален ефир, се налагаше да обяснявам, че тя не е дала и лев… Беше кофти ситуация“.

Аделина Банакиева бе част от риалити формата през 2015-а година, но отпадна чрез гласуване на останалите участници в къщата. С Никита бяха близки в Къщата, като дори Джонсън се застъпи ЗА оставането на Ади. Червенокосата дама бе влязла в предаването най-вече заради парите, тъй като се лекуваше от рак на дебелото черво.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук