ТЕМАТА НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Цветан Цветанов: ГЕРБ е най-добрата организационна структура и платформа за решаване на проблемите в регионите (СНИМКИ)

„Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, „ръка за ръка“, заяви той

0
13671
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (www.dailypress-bg.com) фоторепортер: Петър ХРИСТОВ / Цветан Цветанов

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

„Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото“, заяви той.

„Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, коментира Цветанов.

„Много е важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори“, се обърна той към политическия актив на ГЕРБ.

„Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет“, съобщи Цветан Цветанов.

„Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ – когато всички работим заедно, „ръка за ръка“, заяви той.

„Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?“, попита Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ОЩЕ ПО-ТЕМАТА:

ТЕМАТА НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Мария Габриел: Европа има нужда от лидери като премиера Бойко Борисов, от стабилна и развиваща се България (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! ! Бойко и Цветанов стягат ГЕРБ в НДК – гледайте НА ЖИВО (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук