УЖАС! Откриха разложен труп, престоял цяла година! Зетят разказвал, че… (СНИМКИ)

0
1553

Откриха труп на възрастна жена от златоградското село Цацаровци. Предполага се, че тя починала вероятно при снежното бедствие преди една година, каза кметският наместник на селото Мариана Керменова.

Трупът на 85-годишната Шафике Цацарова е намерен в дома й, след като се наложило да разбият входната врата на къщата. През едногодишния период, в който бабата не се е появявала, не е потърсена от роднините й, живеещи на около километър. Жената е намерена преди малко повече от седмица. „Наложи се да се влезе с полиция в дома й заради теч на вода”, обясни кметският наместник Керменова.

Влезлите в стаите полицаи и съседи се натъкнали на ужасяваща гледка. От възрастната жена останал само скелетът, който бил разпознат по дрехите.

За последно нейни съседи я виждали преди големия сняг през март 2015 г. Данните от дебитната й карта показват, че Шафике е изтеглила пенсията си на 8 февруари 2015 г., след което няма тегления, посочи кметският наместник.

Съседи обясняват, че не се разтревожили от отсъствието на бабата, защото зетят й отговарял, че „тя е на добро място”, съобщава btv. Живеещите  в съседната махала дъщеря и зет на Шафике заявиха, че не са били притеснени и мислели, че е отпътувала някъде при приятели.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук