Бившият зет на модния бос на ‘Агресия’ проговори за убийството му!

0
1388

Стефан Асенов е бившият зет на разстреляния собственик на „Агресия Александър Антов. Той беше убит на 8 януари 2016 година с два куршума в тила. Досега не са разкрити нито извършителят, нито поръчителят на разстрела. Веднага след престъплението от МВР казаха, че зад убийството стои човек от близкото му обкръжение. В медиите се тиражира, че това е Стефан Асенов. Бившият зет имал пръст в разстрела, пише „Уикенд“.
„Нямам никаква представа дали разследването по убийството на Александър Антов има напредък. Не са ме викали отново от полицията. През януари, веднага след разстрела ме търсиха. Ходих, разказах им каквото знам, написах обяснения. Тогава разпитваха и дъщеря ми Анелия. Искаха да говорят и със сина ми Александър, но той е само на 13 години“, заяви Асенов.

„По времето, когато е убит тъстът ми, с малкия бяхме в боксовата зала. Според полицаите това било „умишлено алиби“, бил съм го подготвил, като заведа детето при тренера му. Тази среща обаче беше уговорена доста по-рано. Обвиненията дойдоха най-вече от бившата ми жена Мая, тя ме атакува и чрез медиите. Изфабрикува причини – имали сме разправии за имоти. Мога да ви кажа само, че съм я платил много повече, включително и лихвите“, каза той.

„С Мая сме разведени от 2011 година, но живеехме заедно. Само седмица преди убийството я махнах от дома ми. Тя реши, че ще отиде при майка си, трябвало й време, за да помисли за някои неща. Тогава й казах да си взема багажа и да се маха. Имаше едно много глупаво писмо от страна на баща й, че за мен бил направил чудеса. Тя пък измисли, че й дължа пари. Александър Антов беше фалирал, затова не знам как ще съм длъжник на един напълно банкрутирал човек, и то при положение, че имам финансова институция и давам пари назаем. Няма човек, на когото да дължа и стотинка. Никога не съм ходим с охрана и шофьор“, добави той./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук