Баща продаде дъщеря си за се*кс, предавали си я от изнасилвач на изнасилвач

0
957

14-годишно момиче в Индия е изживяло истински кошмар. Родителите му го продали на търговци със сексуални робини от щат Радистан, те я изнасилили и я препродали на друг мъж, който също я подложил на сексуални мъчения и така преминавала от един на друг. 

Най-накрая момичето успяло да избяга и така си спасило живота.

Бащата на девойката бил сляп, а майката – също с увреждания. Крайно бедни, те решили, че ще могат да си спасят положението, като се отърват от една от дъщерите си. Те произхождали от една от най-ниските касти в Индия.

Момичето преживяло всякакви мъчения, преди да успее да избяга. Тя се осмелила да отиде в полицията и разказала всичко. В момента се води разследване по случая й и вече са арестувани трима души за секс с непълнолетна и търговия с жени.

По време на разпитите един от обвинените заявил, че много от бедните села в околността се издържали с продажба на млади момиче на по-богати мъже.

Случаят излиза на бял свят съвсем кратко след друго жестоко престъпление – млада жена бе изнасилена от петима мъже пред очите на нейния съпруг. /blitz.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук