FREE SPIRIT DAY за първи път в София

Колаборация с музиканти от България, Русия, Нигерия и Ирак, които ще завладеят публиката с интернационални, емоционални и танцувални ритми

0
2360

За първи път в София ще се състои мини фестът FREE SPIRIT DAY.

Той е по идея на руската изпълнителка Ника Любецкая, която освен негов организатор е и собственик на магазин-работилница „Къщичка“, в който се предлагат уникални предмети, част от които самата Ника създава. Тя е бохем по природа и артист по призвание, за когото най-важното нещо в този живот е свободата на изразяване.

Това е и целта на събитието, което Любецкая организира на 29.09 във „Фабрика 126“ да даде свобода на артисти от различни сфери свободно да се развихрят и да покажат какво могат. Всичко това ще се случи в рамките на един ден и ще се разпростре в четири зали.

Началото на деня на свободния дух ще започне точно в 12 часа с базар, от който посетителите ще могат да се сдобият с уникални ръчно изработени стоки. А тези, които искат могат да опитат да сътворят нещо със собствените си ръце като се включат в различни арт работилници. Сред участниците ще бъде нашумялата женска група във „Фейсбук“ IN & OUT, която продава и обменя всякакви готини и уникални находки – дрехи, обувки и аксесoари.

Едновременно с това ще се провеждат и друг тип работилници – афро денс, перкусии и танцовата работилница „Театър и движение“.

Африканските танци ще води Мария Косса, която през лятото  организира танцово пътешествие в няколко града в България, за да продължи разпространението на африканската култура у нас и да зарази с личната си любов хората в България.

Същото ще направи и по време на мини феста FREE SPIRIT DAY.

Изживяването ще бъде неповторимо, така че не го пропускайте!

Посетителите ще могат да се подкрепят с напитки и лека храна от специалния бар на мини феста.

В 20.00 чаровната DJ Tormoz-Ilka ще подгрее посетителите на феста за предстоящия концерт от 21ч., на който руският изпълнител Ника Любецкая ще представи новия си музикален проект. Той е колаборация с музиканти от България, Русия, Нигерия и Ирак, които ще завладеят публиката с интернационални, емоционални и танцувални ритми.

Каквото и да кажем обаче е малко и недостатъчно, затова ела, виж и се забавлявай с нас!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.