35-годишен мотоциклетист от Великобритания получи 9 дневна ерекция след инцидент с мотора си, при който си мислил, че се е отървал невредим. 

Катастрофата се случила преди 1 година в Обединеното кралство, но лекарите искали да оповестят странния случай и затова са го публикували в списанието Case Reports in Urology.

Мъжът паднал от возилото, увреждайки перинеума си (Кожата между скротума при мъжете), но преценил, че нараняванията му са нищожни и няма нужда да постъпва в болница.

Скоро след това обаче започнала ерекция, която нямала край. След повече от седмица в състояние на еректирал пенис, британецът отишъл на преглед.

В болницата пациентът обяснил на докторите, че е чувствал лек дискомфорт при ходене. След като го прегледали, медицинските лица установили, че мъжът има ерекция от IV степен, най-високата в скалата на твърдостта на ерекцията.

Тази странна ситуация, наречена приапизъм с висок поток, се дължи на нараняване на кръвоносните съдове в близост до гениталиите. Травмата генерира две фистули, които пренасочват натрупаната кръв към съдовете, които регулират ерекцията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук