Минувач се спаси на косъм от ужасна смърт (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
1378
Камери за видеонаблюдение са запечатали как пешеходец спокойно върви по улицата, а следващата секунда част от сградата пада зад него. В мрежата всички са убедени, че мъжът е роден с небивал късмет и трябва да се възползва като например си купи билет от лотарията.

Инцидентът, който едва не завършва с трагедия, е станала пред заведението Stokey Vintage Café в Лондон, Англия. Напоследък в страната постоянно обявява жълт код за опасност. Поради силния вятър на една от улиците в северната на града, част от покрива се срути, като по чудо не смаза смъртоносно минувач, пише Daily Mail.

Рухналият покрив се разпръсква по тротоара и частично по пътя в облак от прах. Една от колите също е принудена да отклони движението си.

Името на невероятния късметлия засега не се споменава. От пожарната служба в Лондон съобщават, че по време на инцидента никой не е бил ранен. Премахването на отломките и тухлите е отнело почти два часа.

В мрежата много потребители се удивляват как мъжът се спасява на косъм от ужасна смърт. Един от тях пише в социалните медии: „Този човек трябва да си купи лотариен билет веднага.“ Друг споделя: „Мисля, че този човек има ангел-пазител!“ Трети добавя: „Очевидно сега не му е времето да умре, какво забележително измъкване от смъртта.“

Частично срутената сграда вече е счетена за опасна и е запечатана.

 БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук