Нейните връстници й казваха, че е най-грозното момиче на света: 25 години по-късно тя им затвори устите (ВИДЕО)

0

Лизи Веласкес, когато се родила, не приличала на всички други деца. При раждането тя тежала само 900 грама и веднага се разбрало, че нещо не е наред.

Като бебе е получила зловеща диагноза – синдром на Марфан, състояние, което тялото не може да натрупа или задържи мускулна маса. Освен че е изключително слаба, тя застарява по-бързо от другите и е сляпа с едното око.

Поради характерния външен вид децата я обиждат, откакто се помни. Постоянно й казвали, че тя е най-грозното момиче на света.

Децата й казали в лицето й, че е „отвратителна“. В интервю за британския Daily Mail тя казва, че „като малка не разбирала с какво е различна от връстниците си“ и че смятала, че всички приличат на нея. Нещата се влошили, когато си направила онлайн профил на 16 години. Там имало напълно непознати хора, които пишели, че е грозна и че „най-добре е да си отнеме живота“.

Видеото, в което я обиждат, стана много гледано, а тя изпадна в депресия.

Но тогава тя използва популярността, която е получила в YouTube и я превърна в своя полза. Днес Лизи е известен мотивационен оратор и гордо показва новия си вид.

Когато чуете речта й, ще ви бъде ясно как тя „затвори“ устата на всички казвайки, че не се сремува от външния си вид, защото той й е дал смисъл в живота – да помага на тези, на които се подиграват и да им покаже, че имат силата да бъдат щастливи./blitz.bg/

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.