Топ

Родна плеймейтка показа СНИМКИ (18+) след бурен с*кс

Еротичната танцьорка и участничка на конкурса „Мис Плеймейт“ Гентиана Халити си пада по грубия се*кс и това пролича от снимка, която самата тя си качи в профила във „Фейсбук“, видя репортер на „ШОУ“. 

„Нека не се правим на каквито не сме“, написа като допълнение към ер*отичния фотос, на който ясно се виждат посинените й бедра и дупе. От отпечатъците по кожата й можем да съдим, че нейният приятел е използвал задните й части като барабани.

Фитнес маниачката Гентиана не за първи път публикува еро*тични фотоси, с които засилва мъжкия апетит към себе си. Вулгарните статуси също са ежедневие. А с гаджето си нямат против да разказват и най-интимните подробности от креватните си изпълнения.

Гентиана е от смесен произход – наполовина албанка, наполовина българка, което обяснява нетипичните й черти за нашия регион. Тя обича да се снима гола, защото знае, че „притежава най-се*ксапилното тяло, най-мръснишния поглед и най-съвършените женски форми“.

Интервютата й винаги са наситени с пиперливи разкази и пикантни разкрития. Преди години без свян призна, че Благой Иванов – Багата я е свалял. Същото намекна и за палавия женен попфолк жребец Константин, а след раздялата си с Алисия Ники Михайлов търсил утеха при нея.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top