неделя, ноември 27, 2022
Google search engine
дом Топ Ужас в Казанлък! Къща на пенсионери, поразена два пъти от гръм нощес,...

Ужас в Казанлък! Къща на пенсионери, поразена два пъти от гръм нощес, стана на прах и пепел (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
499
Ужасна трагедия сполетя семейство от Казанлък тази нощ. Къщата на двамата пенсионери е била ударена от гръм два пъти.

Това се случило в деня, когато Михаил имал рожден ден. През нощта над града се разразила буря с много гръмотевици, а в 2.15 ч. станало страшно. „Къщата цялата се разтресе. Токът спря. Миришеше на изгоряло Ние хукнахме панически“, разказва Михаил прод Нова тв.

Той и съпругата му Красимира едва успели да си наметнат връхна дреха и излезли навън. Съседите повикали пожарна, пристигнала полиция и спешна помощ. Покривът горял.

„За нас животът се обърна. Заприличахме на някои клошари. Всичко, което ни даваше някаква надежда, вече не можем да очакваме…“, каза през сълзи мъжът. Той и съпругата му са в шок.

Той сподели, че с голямо желание поддържали и ремонтирали къщата през годините, въпреки че не живеели постоянно там. Имали и застраховка, но за няколко дни забравили да я подновят и в момента нямат застраховка. Най-спешна е нуждата да се възстанови покривът, за да не влиза вода вътре. В противен случай къщата може да рухне. В момента тя е опасна, от нея падат керемиди.

„Никой в квартала няма гръмоотвод“, каза още Михаил.

Техен съгражданин е изпратил снимки с апел за помощ до presstv.bg: „Здравейте, пиша ви във връзка за последствие след снощните гръмотевици, покрива на къщата, на мои много добри познати, е съборен изпращам и снимки.
Гръмотевици и светкавици са падали върху къщата.
Къщата е срещу бар Мери в град Казанлък, нека помогнем всички заедно, кой с каквото може.
гр.Казанлък
ул.Цар Асен 13
0888212499 Михаил Иванов
Нека бъдем съпричастни и кой с каквото може да помогне!!!…Може да се случи на всеки. М.Г.“

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук