Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com Петър ХРИСТОВ - ФОТОРЕПОРТЕР

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в хотел „Рила“.

„Убийството на млада жена е изключително брутално, като вероятно до него се е стигнало заради психичен проблем, отключил се в съзнанието на арестувания“, коментира пред БТВ началникът на сектор „Криминална полиция“ в СДВР комисар Ангел Бадънков.

Задържаният сам води полицаите до стаята, където е тялото на жертвата. Комисарят говори с него, при което арестуваният признава, че 2-3 дни преди това е взел наркотици и е пил, а след това разказал как отнел живота на жената и какво причинил на трупа след това.

„Явно момчето като е друсало са му се отключили някакви психични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв повод“, обясни Бадънков.

При описване на деянието задържаният повтаря „Трябваше“, нополицаят коментира, че„не беше типичният луд, беше трезвомислещ и се правеше на луд … част от разговорите, които водихме, бяха много подредени и много смислени“.

Бадънков добави, че в годината има по 1-2 такива случая. Винаги това се случва преди Нова година и шесторното убийство, винаги в този период се случва, допълни той.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.