Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в хотел „Рила“ (ОБНОВЕНА)

0
5808
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com Петър ХРИСТОВ - ФОТОРЕПОРТЕР

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в хотел „Рила“.

„Убийството на млада жена е изключително брутално, като вероятно до него се е стигнало заради психичен проблем, отключил се в съзнанието на арестувания“, коментира пред БТВ началникът на сектор „Криминална полиция“ в СДВР комисар Ангел Бадънков.

Задържаният сам води полицаите до стаята, където е тялото на жертвата. Комисарят говори с него, при което арестуваният признава, че 2-3 дни преди това е взел наркотици и е пил, а след това разказал как отнел живота на жената и какво причинил на трупа след това.

„Явно момчето като е друсало са му се отключили някакви психични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв повод“, обясни Бадънков.

При описване на деянието задържаният повтаря „Трябваше“, нополицаят коментира, че„не беше типичният луд, беше трезвомислещ и се правеше на луд … част от разговорите, които водихме, бяха много подредени и много смислени“.

Бадънков добави, че в годината има по 1-2 такива случая. Винаги това се случва преди Нова година и шесторното убийство, винаги в този период се случва, допълни той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук