Бременна ли е Мария Игнатова? „Господари на ефира“ освободиха преждевременно водещата, щяла да си почива поне година

0
1590

Изненадващото сваляне на Мария Игнатова от „Господари на ефира“ само затвърждава плъзналите отново слухове, че двамата с Димитър Рачков чакат бебе. Блондинката бе внезапно заменена във воденето от Васил Василев–Зуека, като в дългогодишната история на шоуто до момента такива рокади никога не са се случвали, освен когато водещите не са имали основателни лични причини да отсъстват по ден-два, пише „Ретро“.
Мария щяла да прекара поне година в почивка от екрана, като причината за решението си да се оттегли точно сега тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков все още няма видими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, но като нищо може да е решила да изпадне в нелегалност, за да се скрие напълно от света, точно за да запази тайната възможно най-дълго.

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да говорят изобщо за отношенията си.
Дори за едногодишната си раздяла не благоволиха да съобщят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли снимки от тяхната лятна почивка във вилата на Халваджиян в Тоскана.
След като съживиха 8-годишната си любов отново, този път Рачков побърза да поправи грешките си от миналото, с които всъщност разочаровал Мария. През цялото това време тя все се надявала актьорът да направи следващата крачка, но той винаги бягал от отговорностите на брака.

За да покаже, че съжалява, обаче това лято й предложил да се оженят по изключително романтичен начин на брега на Средиземно море, а огромният диамантен пръстен с камък, който се вижда от Космоса, Игнатова не сваля нито за секунда. Дали обаче е имало сватба, не е ясно, но естествената следваща стъпка е двамата най-после да скрепят любовта си с общо дете. И Мария, и Рачков имат синове от предишните си половинки, които се разбирали помежду си чудесно. Водещата обаче мечтаела и за още едно дете, защото самата тя е израснала неотлъчно до брат си.

skafeto.com
Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук