ВМРО иска да е горивото в системата на управление

0
9860

ВМРО иска мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, коментира пред БНТ депутатът от Обединени патриоти доц. Милен Михов.

„Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната. Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации“, обясни той.

ВМРО призовава партньорите си в ГЕРБ и Обединени патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Трябва да има напредък в разумни срокове и само това ще осмисли участието им във властта, добави Михов.

Проблемите в Обединените патриоти рефлектират в отношенията с ГЕРБ, „първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението“, коментира депутатът.

Михов обясни, че те искат да бъдат заедно и работят активно във връзка с общи кандидатури с Обединени патриоти за предстоящите евроизбори.

Разговарят за кандидатурата на Ангел Джамбазки, който не държи да е на предни позиции, но както обясни Михов, Джамбазки е разпознаваем сред 30% от българите, млад е, деен, познават го в европейския парламент и е признат за един от най-дейните евродепутати.

В понеделеник, „Атака“ отрече, че техният лидер Волен Сидеров иска да води листата на Патриотите за евроизборите. Това стана ясно от фейсбукстраницата Сидеров. Те нарекоха „откровени лъжи“ информацията, че са водени разговори за участие в евролистите.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук