ВМРО иска мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, коментира пред БНТ депутатът от Обединени патриоти доц. Милен Михов.

„Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната. Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации“, обясни той.

ВМРО призовава партньорите си в ГЕРБ и Обединени патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Трябва да има напредък в разумни срокове и само това ще осмисли участието им във властта, добави Михов.

Проблемите в Обединените патриоти рефлектират в отношенията с ГЕРБ, „първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението“, коментира депутатът.

Михов обясни, че те искат да бъдат заедно и работят активно във връзка с общи кандидатури с Обединени патриоти за предстоящите евроизбори.

Разговарят за кандидатурата на Ангел Джамбазки, който не държи да е на предни позиции, но както обясни Михов, Джамбазки е разпознаваем сред 30% от българите, млад е, деен, познават го в европейския парламент и е признат за един от най-дейните евродепутати.

В понеделеник, „Атака“ отрече, че техният лидер Волен Сидеров иска да води листата на Патриотите за евроизборите. Това стана ясно от фейсбукстраницата Сидеров. Те нарекоха „откровени лъжи“ информацията, че са водени разговори за участие в евролистите.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.