Възрастна бургазлийка опита да се самоубие, полицията я спаси

0
1642
Полиция / снимка: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Възрастна жена опита да се самоубие, но полицейски служители я спасиха.За това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

На 26 декември около 11.10 часа в полицията постъпил сигнал за инцидент в кооперация на ул. „Калофер“ № 18. На алуминиева козирка на тераса на третия етаж била забелязана жена, която вероятно се опитвала да скочи.

На мястото веднага се отзовали два автопатрула, които организирали действия по спасяването на жената.

Притесненият съпруг на жената не успял да отключи масивната входна врата, но една част от служителите на реда подготвили система за омекотяване на скока, в случай че не успеят да достигнат до бургазлийката на време.

Междувременно останалите полицаи успели да преодолеят входната врата и трима от тях успели да издърпат обратно на терасата 67-годишната женаточно когато алуминиевата козирка поддала под тежестта й.

Били проведени редица разговори с бургазлийката, която изказала съжалението си, че в момент на слабост решила да посегне на живота си.

В крайна сметка жената благодарила на отзовалите се полицейски екипи и пожелала на всички служители на реда разрешаваните от тях случаи да се ознаменуват с положителен резултат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук