Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Тийнзвездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

20-годишната певица не е пускала нова песен от лятото, не ходи по участия и почти не е активна в социалната мрежа, а мнозина се запитаха какво се случва с нея, видя Информационна агенция „Дейли Прес“.

Запознати издават пред „Дейли Прес“, че изпълнителката от известно време е влюбена, затова е оставила кариерата си на заден план.

Яката дупара най-сетне си е хванала гадже и не го изпускала от поглед, разбра още медията ни.

Както стана ясно, половинката й е Мариян, или по прякор – Капо Верде, от хип-хоп групата „Бандата на ръба“.

Това е първата сериозна връзка на певицата.

Говори се, че преди Капо тя е била с Благо Джизъса за кратко, но родилите й ги разделили, тъй като младата изпълнителка буквално издържала екс футболиста.

Заради Мариян Гери за първи път си позволява да постави кариерата си на заден план. Последното й парче „Над закона“ излезе през лятото и оттогава варненката не е особено активна нито в социалната мрежа, нито в клубовете, видя агенция „Дейли Прес“.

Някои от почитателите й заподозряха, че може да има финансови проблеми, а други предположиха, че се готви да замине за чужбина. Яката дупара неведнъж е споделяла, че иска да продължи образованието си в САЩ. Мечтае да пробие и в Холивуд. Засега обаче изоставила и тази амбиция, за да се посвети на първата си любов.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук