ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ДЕЙЛИ ПРЕС TV: Цветан Цветанов коментира думите на Борисов за „синята и червената лампичка“ (ВИДЕО)

Убеден съм, че те ще станат едни от най-добрите посланици на нашите идеи от днес, каза Цветанов

0
14574
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (www.dailypress-bg.com) фоторепортер: Петър ХРИСТОВ / Цветан Цветанов

Вторият човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов заяви пред камерата на Информационна агенция „Дейли Прес“ TV, че със солидарността на Европа и добрите политики на управление страната ни е върната към добрия път – европейския.

С възлагането на мандат на българското правителство ние ще изпълним своя мандат към българската армия… Това, което видях – има заряд в нашите структури. 2000 души, представители на 97 хиляди членове. А има още 1000, които до 10 дни ще бъдат окончателно приети. Това означава, че партията има истински, кадрови и човешки потенциал. Защото партия ГЕРБ е единствената, която за местния вот успя да регистрира 5141 кандидати за общински съветници, от тях над 1700 станаха общински съветници„, коментира Цветанов.

Това, което каза премиерът – че всеки трябва да направи оценка къде имаш грешки – проблемът е не че ги допускаш, е че не си извличаш поуки. Аз съм изключително удовлетворен от сериозността на срещата и ангажимента на всеки, който присъства. Убеден съм, че те ще станат едни от най-добрите посланици на нашите идеи от днес„, отбеляза той.

Метафората за „синята и червената лампа“, която премиерът Бойко Борисов изрече в своето обръщение към делегатите на ГЕРБ, Цветан Цветанов коментира така: „Не е нормално политици, които са отклонявали от страната ни от единствения правилен път – европейския… Говорим за една платформа с три акцента, която коренно се отличава от платформата на ПЕС, на европейските социалисти. А синята лампичка я възприемам – че ГЕРБ е единствената дясна партия, която отстоява евроатлантическите ценности„.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.