ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ДЕЙЛИ ПРЕС TV: Цветан Цветанов коментира думите на Борисов за „синята и червената лампичка“ (ВИДЕО)

Убеден съм, че те ще станат едни от най-добрите посланици на нашите идеи от днес, каза Цветанов

0
15029
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (www.dailypress-bg.com) фоторепортер: Петър ХРИСТОВ / Цветан Цветанов

Вторият човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов заяви пред камерата на Информационна агенция „Дейли Прес“ TV, че със солидарността на Европа и добрите политики на управление страната ни е върната към добрия път – европейския.

С възлагането на мандат на българското правителство ние ще изпълним своя мандат към българската армия… Това, което видях – има заряд в нашите структури. 2000 души, представители на 97 хиляди членове. А има още 1000, които до 10 дни ще бъдат окончателно приети. Това означава, че партията има истински, кадрови и човешки потенциал. Защото партия ГЕРБ е единствената, която за местния вот успя да регистрира 5141 кандидати за общински съветници, от тях над 1700 станаха общински съветници„, коментира Цветанов.

Това, което каза премиерът – че всеки трябва да направи оценка къде имаш грешки – проблемът е не че ги допускаш, е че не си извличаш поуки. Аз съм изключително удовлетворен от сериозността на срещата и ангажимента на всеки, който присъства. Убеден съм, че те ще станат едни от най-добрите посланици на нашите идеи от днес„, отбеляза той.

Метафората за „синята и червената лампа“, която премиерът Бойко Борисов изрече в своето обръщение към делегатите на ГЕРБ, Цветан Цветанов коментира така: „Не е нормално политици, които са отклонявали от страната ни от единствения правилен път – европейския… Говорим за една платформа с три акцента, която коренно се отличава от платформата на ПЕС, на европейските социалисти. А синята лампичка я възприемам – че ГЕРБ е единствената дясна партия, която отстоява евроатлантическите ценности„.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук