Екшън в нонстоп в Пловдив! Клиент преби продавач, не му дал на вересия

Агресивният мъж е глобен заради постъпката си

0
1575
Снимка: "Туитър" / Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com) Полиция

Истински екшън се разигра в нон-стоп в пловдивският квартал Кючук Париж. На 3 януари около половин час след полунощ клиент влязъл в магазина, който се намира на булевард „Македония“, за да си закупи бутилка водка и цигари. Оказало се обаче, че в себе си няма достатъчно пари. Въпреки това поискал да вземе покупките си, но продавачът не му позволил, предава trafficnews.bg.

Именно това и разгневило клиента, който започнал да обижда служителя и да отправя заплахи, че ще го чака цяла вечер да свърши работа. Продавачът не отвърнал на обидите и в тогава агресивният мъж бутнал щанд със запалки. Това накарало продавача да натисне паник бутона в магазина, а след това казал на нарушителя да си тръгва.

Това подразнило още повече мъжа и той замахнал с ръка да удари продавача, но той се отдръпнал и успял да се предпази, след което избягал навън.

Клиентът го последвал и му нанесъл удари, като скъсал якето и тениската му и чак тогава и служителя на нон-стопа също му нанесъл ответен удар.

Междувременно на място пристигнали и служители на охранителна фирма, които ги разтървали и извикали полиция.

След случката клиентът на магазина си признал всички пред съда и казал, че съжалява, но действията му били заради смесването на алкохол с лекарства.

Съдът му наложил глоба от 200 лева за действията му в магазина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук