ИЗВЪНРЕДНО! Скандал пред президенството! Журналистът ни Тодор Стефанов алармира пред DAILYPRESS-bg.com: Горилите на Румен Радев ме нападнаха! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

0
837038
Журналистът Тодор Стефанов / Снимка: Стоян Виденов

Истински екшън се е разиграл днес между НСО и журналистът Тодор Стефанов на паркинга на президенстовото, разказа пред „Дейли Прес“ самият Стефанов. Охранители на Румен Радев нападнали известният журналист.

„Искахме да разговаряме с някой от пресцентъра на президенството. Бяхме възпрепятствани от бодигардовете му, които започнаха да ме блъскат, а след това започнаха ругатни и заплахи, приканващи да се махаме веднага. Казаха ни, че не знаем къде се намираме и нямаме място там“, разказа Тодор пред репортер на медията ни – причината за появата на екипът ни там е статия качена вчера в Информационна агенция „ПИК“ в която има кадри от катастрофата на бащата на президентът Стефанов, поискал интервю с някой от сградата за кадрите.

„Как може върху нас да се упражнява подобно насилие и да се отправят такива заплахи, а когато някой нападне екип на телевизията, цялата държава започва да се занимава с казуса? А и колегата ни от Нова телевизия, който видя целия екшън, не направи нищо“, заяви още Стефанов пред „Дейли Прес“.

По информация нападението над нашият колега е заради кадрите които вчера Информационна агенция „Дейли Прес“ пусна от катастрофата на бащата на президентът Радев:

Кадри: Информационна агенция ПИК

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Агенция ПИК: Ето как семейството на Румен Радев се грижи за хората с увреждания

Агенция ПИК: Ето как семейството на Румен Радев се грижи за хората с увреждания

Публикувахте от Daily Press – Електронен таблоид в Четвъртък, 25 октомври 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук