Изпълнителният директор на News24-bg.com Георги Кръстев продава мобилната си апликация и ще дари част от парите за благотворителност

0
4493
Георги Крсътев

Изпълнителният директор на Информационна агенция News24-bg-com, Георги Кръстев продава мобилната си апликация, и ще дари част от парите за благотворителност.

Георги Кръстев създаде преди известно време мобилна апликация, която да прави анализ на цените на горивата по бензиностанциите. В момента тази апликация се продава за да се наберат средства за една негова инициатива, по която той работи.

„Създадох тази апликация с цел да помагам на хората, живял съм и завършил в Австрия. Там на хората всичко им е улеснено, намират лесно информация в интернет за държавни институции, магазини, хотели и цените на горивата. Казах си, защо да не направя и аз нещо подобно в България. Нещо което да помага на хорака както и на мен, и така създадох този проект. Сега проектът ми, за който работих дълго време и инвестирах средства, се продава за да финансирам една друга инициатива“, заяви той пред агенция News24-bg.com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук