Кралска сватба за сина на Майкъл Джордан с българка (СНИМКИ)

0
1667

Церемонията ще е в Чикаго, роднините летят от София

Синът на Майкъл Джордан – Джефри, стяга кралска сватба с българката Радина Анева. Очаква се това да стане още тази есен, пише „Телеграф“. Двамата се сгодиха навръх Нова година, а след това медиите четири пъти ги венчаха. Брак още няма, но мнозина се шегуват, че на петия път това може да стане реалност.

Според запознати сватбата на Джефри с дългогодишната му приятелка Радина ще бъде в Чикаго, въпреки че се споменават и версии с Лос Анджелис и Ню Йорк. За момента никой не говори за конкретна дата. За кетъринга на тържеството ще се грижи ресторантът на Въздушния Майк в Чикаго. Очаква се истинска кралска почерпка за гостите. Заведението е известно с месните си специалитети, но щяло да направи и такива за вегетарианци.

Спекулациите около датата на сватбата споменават и 30-ия рожден ден на Джефри. Бившият баскетболист е роден на 18 ноември. За момента няма потвърждение, че венчавката му ще съвпадне с юбилея му.

Роднините на Радина, повечето от които живеят в България, ще пътуват вкупом до САЩ, но за тях няма да се наема специален чартър, каквито твърдения се пускат в различни издания. Поканите за събитието вече са били изготвени и изпратени на роднините, за да могат да получат по-лесно визи за САЩ. Радина е особено близка със сестра си, която се очаква да бъде кума.

В плана за сватбата, който Радина публикува в социалните мрежи, двамата с Джефри си обещават бракът им да е по-стабилен от дъб. От социалните медии става ясно, че тя нарича годеника си мишок и често вместо името му пуска емотикони с лика на различни мишки.

blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук