Лъснаха скандални порно СНИМКИ на Зори, заставяна от съученички да прави орален секс с момчета за пари, а в основата се оказа майка ѝ

0
1167

Скандал между ученички в интернет се пренесе вчера в благоевградско училище. Майка на ученичка вV СУ огласи с виковете си втория етаж на школото, гневна срещу педагози и съученици на дъщеря й. Всичко това се разиграва малко след 10 часа, предаде struma.bg.

От кабинета на директорката М. Тричкова се чуваха виковете на родителката, която заплашваше на висок глас с полиция, прокуратура, съд… Малко по-късно репортери говориха с Галина Чучукова, за да разбера причината за нейния гняв и недоволството, но тя отказа да коментира.

                                Галина и Зори

Терор в Благоевград! Момичета карат съученичка да прави орален секс с момчета за пари, пребиват я, ако откаже 

Оказа се, че причина за агресията на майката са твърденията й, че дъщеря й Зора, дванадесетокласничка, е били набита от две свои съученички – Христина и Надя, в неделя малко след 18 часа пред спирката  на магазин „Валан” в жк „Еленово”. Освен това според родителката момичетата карали детето й да взема наркотици и й крадели парите.

За боя Г. Чучукова сигнализирала в неделя надвечер класния ръководител на 12 „б” Мариела Насина.

Разбирайки за случая, вчера сутринта директорката М. Тричкова извикала в училището и двете страни, за да изяснят ситуацията. Така в 10 часа в директорския кабинет се събрали Галина Чучукова, абитуриентките Надя и Христина, която бе заедно с майка си Ася Христова, и бабата на момче от класа, дошла за подкрепа на Г. Чучукова. 15 минути по-късно Г. Чучукова напусна кабинета, но се оказа, че малко по-късно се е върнала.

За разлика от нея, майката на Христина – Ася, разказа своята гледна точка. Тя заедно с дъщеря си, класния им ръководител и другото обвинено момиче разговаряха с директора близо 4 часа. Дванадесетокласничките обясниха, че около 18,15 ч. са се спречкали със съученичката си Зора пред автобусната спирка. В опит да си изяснят кой какво казал за другия, те започнали да си разменят реплики. Христина показа и част от мобилната си комуникация със Зора. В един от последните си разговори в петък Зора пита съученичката си кога ще й върне 10-те лв., обвинява я, че е с абстиненция и други подобни…

„Зора скочи да ме удари и Надя я хвана за якето, като без да иска, го скъса на рамото. Тогава тя се обърна и ритна Надя в областта на опашката, където има операция, аз се уплаших за нея и ударих един шамар на Зора”, сподели Христина, категорична, че не са пребивали съученичката си. Абитуриентките се питаха защо, след като Зора е сигурна в твърденията си, не присъствала на „очната ставка“ в директорския кабинет.

„Не оправдавам детето си, наистина е ударила шамар на Зори, но тя й е посегнала и дъщеря ми е реагирала”, коментира Ася Христова. Тя призна, че познава отлично майката на Зора – Галина, тъй като живеят в един квартал, заедно са раждали децата си, които тръгнали заедно и на детска градина.

„Опитах се да разговарям спокойно с Галина и да й обясня, че заради детски разправии от рода на „дай си ми куклите – на ти парцалките“ няма смисъл да стигаме до директорския кабинет и да се излагаме, както й стана. Тя обаче не пожела да ме чуе и на няколко пъти повтори: „Сега ще ви направя известни”. На всичкото отгоре, идвайки тук, се държа неадекватно, говори несвързано… Беше викнала бабата на Кирчо /б.р. – съученик на момичетата/ да прави запис на разговора ни в директорския кабинет. Това е грозно, непристойно и обидно и за директора и учителите – заключи Ася Христова и допълни: – В крайна сметка, виждайки поведението на Г. Чучукова, бабата на ученика се извини и си тръгна”.

Между виковете и крясъците момичетата се опитаха да сигнализират Г. Чучукова, че на Фейсбука на дъщеря й има, по думите им, порнографски снимки. Тя обаче съвсем спокойно им обясни, че качените снимки и интимни части не са на дъщеря й, а на нея.

„Останахме втрещени от изказването на Г. Чучукова, че заедно с дъщеря й ходили на казино, където играели и заедно си „пиели ракията“. Не знам кой как си възпитава детето, но аз с моето говоря постоянно и за дискотеки, и по всякакви теми. Убедена съм, че не пуши трева, готова съм веднага да й направя един тест”, заяви А. Христова. Тя разказа и че дъщеря й има тежки астматични пристъпи и показа рецепта от проф. Бобев. „Какви наркотици и как изобщо Г. Чучукова може да твърди подобни неща”, недоумяваше майката на Христина.

Преди да излязат от кабинета на директорката, дванадесетокласничките и майката многократно се извиниха за създалата се ситуация и държаха да подчертаят, че се изключително доволни и благодарни на класния ръководител М. Насина и ръководството на училището.

А иначе версията за побой, тормоз и конфликт, лансирана от Зора и майка й, не бе потвърдена от други двама ученици от 12 „б”, също изслушани от директора.  „За пръв път в целия си живот се сблъсквам с такова поведение от възрастен човек. Потресена съм!”, чистосърдечно призна директорката на V СУ Мария Тричкова след срещата си с Галина Чучукова. Директорката сподели, че Зора не е на училище, а майка й заявила, че можела да ходи или не, и щяла да я пусне, когато прецени. Ръководителят на учебното заведение изрази готовност да проведе среща и с трите ученички от 12 „б” клас и да разговаря с тях./blitz.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук