ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! НЕВИЖДАН ФАРС! „Циганизацията“ на България е пълна! Вече официално! Вижте каква специалност въведе МОН!

Настават тежки времена

0
22464

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Информационна агенция „Дейли Прес“ попадна на публикация в социалните мрежи на възмутен гражданин, комуто се е наложило да се регистрира в сайта на МОН, за да участва в програма за професионална реализация.

В процесът на регистрация обаче, мъжът не открил своята специалност из предоставените няколко опции. За почуда на всички и негова изненада обаче, в редиците на съществуващите специалности, била и „Начална училищна педагогика с ромски език“.

Откога ромският език е приет като легитимен и може ли изобщо език без писменост да бъде регистриран официално?

Както стана известно от изследване, засягащо демографската криза у нас, се очаква намаляване на българския етнос с 1 млн. души за десет години, съчетан с увеличаване на ромския етнос, който до 2050 година ще достигне около 1.3 млн. души.

Може би в този ред на мисли изучаването на „ромски език“ ще бъде необходимо и това е първата стъпка в подготовката за промяната на етническия облик и население на България. Циганизацията е пълна! Вече официално!

Ето какво написа Симеон Митев в своя профил:

*публикуваме без редакторска намеса

„Като практикуващ педагог трябва да си направя регистрация в сайта на МОН, за да мога да участвам в действаща програма за допълнителна професионална квалификация. Има полета с данни за попълване. Едно от тях е показаното на снимката. Моята специалност-Начална училищна педагогика с чужд език я няма,но за сметка на това има показаното на снимката по-долу! Аз ли съм в грешка, или такъв език официално регистриран, с азбука и писменост-НЯМА? Та какво остава за такава специалност, професионална квалификация и т.н… Споделете поста,за да разберат повече хора какви олигофрени работят в МОН. Тези които пишат и одобряват учебни програми и учебници за вашите деца!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук