ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! НЕВИЖДАН ФАРС! „Циганизацията“ на България е пълна! Вече официално! Вижте каква специалност въведе МОН!

Настават тежки времена

0
22132

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Информационна агенция „Дейли Прес“ попадна на публикация в социалните мрежи на възмутен гражданин, комуто се е наложило да се регистрира в сайта на МОН, за да участва в програма за професионална реализация.

В процесът на регистрация обаче, мъжът не открил своята специалност из предоставените няколко опции. За почуда на всички и негова изненада обаче, в редиците на съществуващите специалности, била и „Начална училищна педагогика с ромски език“.

Откога ромският език е приет като легитимен и може ли изобщо език без писменост да бъде регистриран официално?

Както стана известно от изследване, засягащо демографската криза у нас, се очаква намаляване на българския етнос с 1 млн. души за десет години, съчетан с увеличаване на ромския етнос, който до 2050 година ще достигне около 1.3 млн. души.

Може би в този ред на мисли изучаването на „ромски език“ ще бъде необходимо и това е първата стъпка в подготовката за промяната на етническия облик и население на България. Циганизацията е пълна! Вече официално!

Ето какво написа Симеон Митев в своя профил:

*публикуваме без редакторска намеса

„Като практикуващ педагог трябва да си направя регистрация в сайта на МОН, за да мога да участвам в действаща програма за допълнителна професионална квалификация. Има полета с данни за попълване. Едно от тях е показаното на снимката. Моята специалност-Начална училищна педагогика с чужд език я няма,но за сметка на това има показаното на снимката по-долу! Аз ли съм в грешка, или такъв език официално регистриран, с азбука и писменост-НЯМА? Та какво остава за такава специалност, професионална квалификация и т.н… Споделете поста,за да разберат повече хора какви олигофрени работят в МОН. Тези които пишат и одобряват учебни програми и учебници за вашите деца!“

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.