ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Рекорд в Българоия! 100 хиляди гледаха Роксана за по-малко от 24 часа?! (ВИДЕО)

Благодаря ви от сърце, че и този път оценихте високо моя музикален проект, каза топ певицата на "Пайнер"

0
84169
Снимка: Телевизия "Планета"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

За по-малко от 24 часа ”Камъните” регистрира над 100 хиляди гледания в най-голямата платформа за видео споделяне YouTube в официалният канал на телевизия Планета, Planeta Official, видя Информационна агенция „Дейли Прес“.

Колегите от агенция „Фолк плюс“ потърси певицата за коментар и да ни разкаже малко повече за проекта.

Ето какво сподели тя само пред нас:

„Виждам как се вълнувате от новите ми проекти, а тези вашите реакции са като адреналин за мен и още по голям стимул да правя нови песни и да си кажа: „Роксана заслужава си” .

Естествено има хора който не ме харесват и това е нормално, шарен свят един обича едно, друг обича друго. За мен хората, който критикуват са моя коректор в музиката и много пъти съм си сверявала часовника точно по този начин, разбира се от  градивната критика, а не просто от  злобните коментари, който пък ми показват, че и този път съм се справила много добре. Исках да върна хората към онези златни години на фолк музиката в България, когато фолк жанра имаше своята идентичност, защото в днешно време нещо се омешахме и вече дори има колеги, който не знаят дали са фолк, рап или поп изпълнители. Другата причина да снимам такъв проект е носталгията на почитателите по старите песни и ретро  партитата, който са хит вече в цялата страна. Видеото към песента ми “Камъните” е умишлено толкова семпло, умишлено в него няма скъпи коли, голи мъже, декори за хиляди левове и десет тоалета на популярни марки. Исках наистина да снимам един ретро клип на такъв тип песен, в което  единственото важно нещо да е доброто настроението и красивата усмивка.

Благодаря ви от сърце, че и този път оценихте високо моя музикален проект.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук