Палава учителка от Мичиган, която е правила секс с двама свои ученици на 16 и 17 години е уволнена и сега застава пред съда. 26-годишната Катрин Хейталинг отрича всичко, но има свидетели срещу нея.

В единият от случаите тя е правила секс със свой възпитаник в автомобил и то пред очите на другите ученици. Според доказателствата тя е посещавала и апартамента на едно от момчетата, където също се отдавала на плътски наслади, съобщава Детройт Нюз.

Забежките й били между 1 ноември и 31 декември. Аферата се разплела, след като едно от момчетата споделило с друг преподавател за случилото се.
От училището, където Катрин е преподавала, са изпратили писмо до родителите, в което ги уведомяват за случилото се, без да дават подробности:

Към момента срещу нея са повдигнати шест обвинения в сексуално посегателство срещу малолетни и й е обявена гаранция от 200 000 щатски долара.

Ако бъде освободена, няма да има право да се свързва с никой от свидетелите, нито пък да стъпи на територията на държавното училище в Рочестър.
В писмото до родителите във вторник началникът на училищния район Робърт Шанър твърди: „Днес бяхме уведомени за предполагаем инцидент, включващ неподходящо поведение на учител от гимназията на Рочестър с ученици след часовете и ще вземем всички мерки това да бъде прекратено.“

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Превод БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук