Покъртителни СНИМКИ от поклонението пред ковчега на Иван Ласкин

0
3760

Аня Пенчева и Ники Кънчев бяха едни от многото хора, който днес бяха пред храма „Свети Седмочисленици” в столицата, за да си кажат последно сбогом с актьора Иван Ласкин, който почина пред дни.

 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

Бившата половинка на журналиста Сашо Диков не пожела да коментира голямата трагедия.


Аня Пенчева, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Радио- и телевизионният водещ Ники Кънчев, който заедно с опечалената съпруга на Ласкин – Александра Сърчаджиева, заедно водеха БИГ и ВИП Брадър, едва свържа сълзите си.

„Той беляза цяло едно поколение – поколение, което израсна при едни други обстоятелства. Сбъдна мечтата на българина да пътуват, да видят други светове. Дори в тази си роля той беше затворник. Той остана пленник на прехода, искаше да каже много неща и ги казваше“, спомни си Кънчев, който преди дни се сбогува по уникален начин с Ласкин.

„Голяма загуба. Една градска легенда, едно момче на купона, едно готино момче, всички мадами и момичета си падаха по него“, каза още Кънчев през сълзи.

Репортер на БЛИЦ видя как съкрушената вдовица на Ласкин – Александра Сърчаджиева, обляна в сълзи и цялата облечена в черно, е плътно до ковчега на съпруга й.

Редица близки, приятели и колеги поднасят съболезнованията си на опечалената актриса и водеща.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

Александра Сърчаджиева до ковчега на съпруга й Иван Ласкин, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук