Потресаващо парти! Футболист се намъкна в леглото на майката, бащата му отряза достойнството и главата!

0
602

Бразилската полиция арестува извършителя на жестокото убийство на футболиста на Сао Пауло Даниел Кореа Фрейтас. Играчът, който за последно беше под наем в Сао Бенто в местната втора дивизия, беше открит почти обезглавен и с отрязани гениталии в храсти в град Сао Жозе дос Пиняс преди десетина дни.

А вече станаха ясни подробности, след които се е стигнало да трагедията.

Фрейтас бил поканен на парти за рождения ден на 18-годишно момиче, след което бил заварен от баща й в леглото на съпругата си. От там той споделил свои снимки на приятели в WhatsApp, като пише следното: „Ще изпапкам майката на рожденичкат… а бащата също е тук“.

Арестуваният за убийството Едсон Бритес Жуниор обяснил пред разследващите, че чул жена си да крещи. Той разбил заключената врата на спалнята и по неговите думи заварил как футболистът се опитва да изнасили съпругата му. След това той пребил Кореа, а после рязал с нож.

Полицаите обаче са убедени, че ядосаният мъж е имал помагачи и в момента ги издирват. Арестувани са също майката и дъщерята по подозрение, че са опитвали да убедят очевидци да лъжесвидетелстват.

„Удрях го много. Не знам дали беше в безсъзнание, или само беше затворил очите си. Не можех да мисля за нищо. Имах нож в колата и не знаех, че ще направя това. Бях отчаян и изпълнен с гняв“, обяснява извършителят – 38-годишният Едсон Бритес Жуни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук