САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Приятели на убитата Калина сипят клетви и закани към изверга Васил: „Боклук, в Ада да гориш! Айде, умирай!“

0
110174
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" /www.dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Часове, след като вече са научили трагичната новина за убитата в столичния квартал „Банишора“, нейни приятели затрупват страницата на убиеца й Васил във фейсбук с клетви, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Пожелават му да умре и изразяват възмущението си от ужасяващата му постъпка.

„И сега по-голям мъж ли стана, като уби невинно момиче“, пита приятелка на Калина.

„Боклук, в Ада да гориш!“

„Доживотна присъда за такъв убиец“, са само малка част от коментарите по адрес на Васил.

„Мама ти психясала, какви сте такива изроди бе, какви майка са ви раждали бе??? Какви хора сте вие бе? Как живеете бе ? Как спите бе?? Изроди… никакво хуманно отношение към такива психично болни хора, нестабилни болести като вас… Да ви избиват там като кучета и да приключваме, вие не сте полезни за света, такива само пречат и създават проблеми и неприятности на добрите хора. Айде умирай там, че сигурно родителите ти потъват от срам, недей се мъчи повече… животът приключи за теб“, изразява възмущението си млада жена, приятелка на Калина.

Проверка на репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ установи, че Васил е бил освободен от „Пирогов“ часове, след като е бил докаран там за преглед. Състоянието му не е било по никакъв начин животозастрашаващо или пък да е налагало хоспитализация. Васил Василев е откаран в токсикологията на здравното заведение, след като признал на лекарите от Спешна помощ, че е пил успокоителни, които смесил с алкохол.

Източници на „Дейли Прес“ разкриха, че в момента той се намира в полицията, където се извършва разпит, както и психологична експертиза.

В телефонен разговор до баща си пък твърдял, че тя е паднала и е починала.

Полицията е предала всички събрани доказателства за убийството в столичния квартал „Банишора” на Софийската градска прокуратура.

Разследването е поето от държавното обвинение.

Към момента мотивите за убийството са неизвестни.

В полицията не са получавали сигнали за домашно насилие от този адрес.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук