Психиатър видя ревностна параноя в убиеца от квартал „Надежда“ (ОБНОВЕНА)

Ако искаш да живееш, прави това, което ти казвам

0
61717
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

23-годишната, убита от 26-годишния си приятел в квартал „Надежда“ в София е била „свита, притеснена и потисната“ в присъствието на Викторио Александров, задържан за убийството, коментира пред НоваТВ приятел на жертвата.

Според психиатъра д-р Веселин Герев, при това убийство става въпрос за ревностна параноя.

При такава параноя има изкривяване на мисленето, може дори да реши, че това дете не е от него, коментира Герев и последвалото убийство на детето.

Три обвинения за мъжа, застрелял жена си и детето им в столичния кв. "Надежда"

Три обвинения за мъжа, застрелял жена си и детето им в столичния кв. „Надежда“

Медицинска експертиза ще покаже дали да бъде преместен в ареста


„Може би е имал доста колебания, но психопатският момент е надделял, психопатът постига крайните цели на всяка цена. Убиецът е бил под постоянно напрежение, а детският плач е един от най-големите дразнители. Именно тогава човек не може да си овладее волята“, обясни психиатърът.

Убиецът от "Надежда" действал напълно хаотично

Убиецът от „Надежда“ действал напълно хаотично

Той е подавал сигнали за психически тормоз от страна на жена си


Убийствата се случват седмица, след като Дарина и Викторио се разделят и той се изнася от семейното жилище. Има информация, че мъжът подал жалба в полицията за психически тормоз от страна на Дарина, но нейните родители коментира, че младата жена е пуснала жалба.

Родителите й обясняват, че тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи, настоявали да отиде при тях, но тя ги уверява, че е добре и ще се пази, съобщава семеен приятел. Извършителят „не трябва да излиза от затвора, така като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба„, допълва той.

Почина детенцето, простреляно от убиеца от кв. "Надежда"


ОБНОВЕНА

Почина детенцето, простреляно от убиеца от кв. „Надежда“

По-рано застреля 23-годишната си бивша приятелка


Викторио Александров изглеждал нормален, „по пътя си говорихме приятелски„, но когато блоковете свършват, той се променя, „усетих удар в тила и зареди пистолета, вика: „Ако искаш да живееш, прави това, което ти казвам“, коментира пред БТВ таксиметровият шофьор, който е возил задържания за убийството и дъщеричката му.

„В първия момент не се изплаших. Мислех, че е някой обикновен наркоман и боклук, който няма пари да си плати“, но после Александров става по-нормален и започва да разказва, „че жена му е убила другото им дете и той иска да се самоубие. Каза ми, че тя се е побъркала, държана е в лудница“, допълва шофьорът.

Викторио искал таксито да отиде на „най-големия мост“, за да се хвърли, а дето щял да остави на шофьора, „ти ще го закараш в най-близкото районно„.

Шофьорът се свързва с диспечери и разбира, че е возил човек, който се издирва за убийство, „след като разбрах нещата ми стана съвестно, че съм могъл да спася детето, но не съм знаел предисловието на това“, коментира таксиметровият шофьор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук