Първи СНИМКИ и ВИДЕО от мястото, където полицай застреля племенника на Гала

0
473

Георги (Джордж) Пенев – племенникът на тв водещата Гала, е бил убит от полицай в селo Фредония в щата Ню Йорк. То е популярно с това, че в него се намира щатският университет на Ню Йорк и е притегателно място за много млади хора.

Полицейският началник Брадли Майърс обяви пред местни медии името на служителя, убил Пенев – Нейтън Скривън. Той влязъл в къща на ул. „Либърти“, където мъжът го атакувал.

Скривън излязъл навън, но агресивният мъж продължавал да размахва нож срещу него. Тогава полицаят стрелял по него. Съседите чули два изстрела.
Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Скривън е служител с 15 години стаж. На униформата му е била монтирана камера.

„Мисля, че лицето се е било заключило в банята и състоянието му било  неясно. Служителят излязъл от къщата на улицата, но не му бил оставен друг избор, освен да стреля по нападателя“, обясни Майерс. Униформеният не е пострадал. Името на жертвата не се съобщава.

„Тези неща никога не са лесни, трудно е и е голямо нещастие, че денят трябваше да завърши по този начин“, казва още полицейският началник. Скривън бил повикан в къщата по сигнал. В момента той е в служебен отпуск.

Адвокатът на полицейския участък съобщи, че е нож е бил взет като доказателство от мястото на инцидента. Такъв случай в селото не е имало повече от 10 години. Последният път, когато полицай е трябвало да стреля, е бил преди 15 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук