РАЗКРИТИЕ НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Новата любовна двойка е тук! Прясно разведен национал заби красавица от Министерския съвет! (СНИМКИ)

Приятелка на Иванова наскоро издаде чрез фотос, че всъщност двамата са заедно

0
8895
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен, заби хубавица, работеща в сградата на Министерския съвет, научи единствено Информационна агенция „Дейли Прес“.

Новата изгора на национала се казва Цветелина Иванова, а близки до спортиста разкриват пред репортер на „Дейли Прес“, че в момента той е по-щастлив отвсякога. Странното е, че двамата са избрали да крият любовта си на този етап.

Цвети е пуснала няколко снимки във Фейсбук с него, но е прикрила лицето му със сърчице, видя Информационна агенция „Дейли Прес“. В профила на Пеев в Инстаграм пък виждаме единствено снимки на двете му дъщери от брака му с Боряна, както и от ергенски запои.

Приятелка на Иванова наскоро издаде чрез фотос, че всъщност двамата са заедно.

Припомняме, че Пеев получи удар под кръста от Боряна, с която имаха 17 години съвместен живот. Тя пожела развод, след като той трябваше да прекара известно време в Русия, тъй като бе трансфериран в „Амкар“. Тя му заявила, че не можела да живее по-този начин, макар че откакто е с него, Бори не е подхващала никаква работа и няма ден трудов стаж през този период. Двамата имат две дъщери, с които Георги не спира да хвали в социалните мрежи, тъй като го правят наистина горд татко.

Новата любовна двойка е тук! Прясно разведен национал заби красавица от Министерския съвет!
Снимка: ФБ
Снимка: ФБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук