СКАНДАЛ В ДЕЙЛИ ПРЕС! Авер на Бирмата го играе бизнесмен в „София – ден и нощ“ (СНИМКА)

0
11314
Снимка: "Разкрития"

Столичният плейбой Йоан Богданов се оказва, че е  съмнителният бизнес партньор на Найден в сериала “София – ден и нощ” – Мариян-Мъро. Йоан е популярен сред софийския хайлайф с множеството си забежки, както със своята суетност, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Любопитното в случая е, че всъщност той е бил съученик и добър приятел от детството на бизнесмена Жоро Бирмата във вече несъществуващо частно училище, издават фотоси в социалните мрежи, съобщава сайта „Secret“.bg.

Към днешна дата може да отбележим, че двамата споделят доста сходна съдба – Йоан също като Бирмата не се реализирал като футболист и докато Жоро размени Преслава с Алисия, Богданов често може да бъде видян в компанията на редица актуални плеймейтки и моделки.

На снимките на Йоан в социалните мрежи правят впечатление изваяните му мускули, на които могат да завидят мнозина от родните бодибилдъри. Не може да се отрече, че и се стреми да не набляга на образа си от близкото минало – на типичен богаташки син и постоянно акцентирал върху визията и собствените си индивидуални качества.

5555653
Снимка: „Secret“.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук