Сензационно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Ето в какъв лукс се къпе ченге от „Икономическа полиция“: „Работата така я работа“ (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Щом едно ченге от "Икономическа полиция" я кара така, не е нужно обосновано да предполагаме как я как карат по върховете на МВР

0
273477
Снимка: Ладислав Цветков

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ,                                                                        ДЕЙЛИ ПРЕС / www.dailypress-bg.com

Сред петимата полицаи от „Икономическа полиция“ от Четвърто Районно управление в столицата, задържани при акция на „Вътрешна сигурност“ е и Антони Апостолов, научи сензационно Информационна агенция „Дейли Прес“.

Останалите, които са задържани са шефът на сектор „Икономичека полиция“ Красимир Кръстев, Георги Найденов, Марио Дринцолов и Радослав Томов.

Ченгетата взимали такса „спокойствие“ от бизнесмени в квартал Лозенец в столицата.

Източник на Информационна агенция „Дейли Прес“ ни изпрати снимки, които показват изключително охолния луксозен бит на едно от икономическите ченгета Антони Апостолов.

В информацията изпратена до редакцията на Агенция „Дейли Прес“ се твърди, че част от придобитото от рекета е и тенис комплекса на семинарията в Лозенец „Свети Йоан“.

В сигнала до „Дейли Прес“ се казва още, че старите собственици на тенис комплекса са изгонени и неофициално като „бос“ на комплекса се водел именно Антони Апостолов.

От снимките ще видите и как със заплата от 800 лева ченгето от „Икономическа полиция“ може да си позволи подобни дестинации, автомобили, как шофира с 230 км/час и как заключава:Работата така я работа“.

Щом едно ченге от „Икономическа полиция“ я кара така, не е нужно обосновано да предполагаме как я как карат по върховете на МВР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

АНТОНИ АПОСТОЛОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук