След смъртта на Ласкин нов шок: От Правителствена болница ужасени съобщиха, че Лили Иванова

0
3779

Лили Иванова е приета в болница. Специалистите от Правителствена болница правят всичко по силите си, за да се възстанови естрадната прима. От няколко седмици тя е изпаднала в тежка депресия.

Примата отказва да се храни. Тя не желае да контактува и с близките си.

Лили Иванова се е лишила и от услугите на професионалния си гримьор и фризьор.

Психолози работят с нея. Тежката депресия на изпълнителката е отключила и някои чисто физически заболявания, от които тя страда от години.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Освен това Лили Иванова е диагностицирана с тежка форма на хипохондрия – състояние, при което пациентът изпитва постоянен страх от тежки заболявания.

Всичко започнало преди няколко седмици след неприятен инцидент, пише  „Галерия“. Примата се подложила на разкрасителна процедура и за целта й била поставена пълна упойка.

Лили Иванова изпаднала в кома и специалистите от козметичния център едва я свестили. За никого не е тайна, че подобни манипулации крият рискове, особено за пациенти в напреднала възраст.

Но не само здравословното състояние на звездата се влошило след извършената манипулация. Тя изпаднала в тежка депресия и заради неуспешен лифтинг. Това е причината на последния си концерт тя да нареди да бъде снимана само в профил от професионални фотографи./zabulgaria.eu/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук