Сутрешни неволи на Хекимян: Алармата блокирала, не го събудила, летя до bTV

0

Причината за вчерашното 20 минутно закъснение на Антон Хекимян за сутрешния блок на bTV е тривиална, макар че го напрегнала до краен предел. Батерията на телефона му свършила, затова и алармата не се включила. Събудил се в 6,50 ч, облякъл се светкавично и успял за 12 минути да пристигне в телевизията, впечатлиха се от скоростта му на придвижване подчинените му.

“Случвало се е да ставам в последния момент, но за 7 години никога, абсолютно никога не съм закъснявал за ефир. При изключен телефон обаче не е имало как да чуя не само алармата, но и това, че някой ми звъни. Притесних се, но го приемам с усмивка”, каза Хекимян пред “24 часа”.

Предаването започна както винаги точно в 7 часа сутринта с Денислав Борисов, който лаконично обясни: “Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно”.

На двайстата минута Хекимян влезе в студиото с думите: “Здравейте след необичайното започване на “Тази сутрин”.

Зрители заподозряха, че това е трик, за да бъде пробван Денислав Борисов като водещ. Хекимян, който вече е директор на новините, актуалните предавания и спорта в Би Ти Ви, наистина търси кой ще го замести сутрин.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.