ТВ водещата от БНТ Мира Добрева гушва 100 бона от „ВИП Брадър“, купува си къща

0
1591

Мира Добрева се съгласила да влезе във „ВИП Брадър“, за да спаси семейството си от фалит. За участието си журналистката щяла да получи крупния хонорар от 100 хиляди лева. Част от сумата вече била преведена по сметката й, а останалите пари щяла да вземе след напускането на формàта, но не и в случай че нервите й не издържат и си тръгне по свое желание.
Сумата Мира щяла да използва, за да може най-сетне да купи къща за семейството си, защото от години живеели само под наем. Първо обитавали голям имот в квартал „Драгалевци“, който напуснали с идването на кризата, защото наемът изобщо не им бил по джоба. После се преместили в по-малка, но пак луксозна къща, която водещата мечтаела да купи, а с мижавата й заплата от БНТ това било невъзможно. Доскоро тв звездата бе твърдо против риалити формàта. Когато съпругът й Жоро Торнев преди 2 години се съгласи да участва, Добрева отказа да го защитава на живите предавания и изригна, че това му действие било предателство, защото тя изрично го помолила да не влиза в шоуто.

Впоследствие обаче осъзнала, че е драматизирала излишно и дори останала доволна от престоя му в Къщата. Именно това й дало смелост и тя да приеме поканата, която продуцентите на сеирджийското предаване ѝ отправят от доста години. Любопитна подробност е, че освен сигурния хонорар, който Нико Тупарев и компания ще й платят, Мира се договорила и за допълнителни пари, ставайки рекламно лице на известна марка български дрехи. Тя подписала договор с модната къща, според който срещу още няколко хилядарки по време на целия си престой в предаването е задължена да носи единствено техни дрехи. Дизайнерките и Добрева изкопирали идеята от Миглена Каканашева – Мегз, която миналата година използва същата пиар схема, за да увеличи продажбите си от ефира на най-гледаното тв шоу.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук