Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че лидерът на малцинството в Сената Чък Шумър е излъгал, когато той и председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси го нападнаха по време на среща за границата, че има „избухлив характер“.

Ревльото Чък каза любимата си лъжа, когато използва стандартното си изказване, че аз „блъскам по масата и напускам стаята. Той има избухлив характер“. Защото аз знаех, че ще каже това, и след като Нанси обяви, че са против гранична сигурност, аз учтиво им казах довиждане и напуснах, не съм удрял, написа Тръмп в „Туитър“.

Президентът описа срещата като „пълна загуба на време„, след като демократите още веднъж отказаха да одобрят финансиране за гранична стена.

Тръмп обяви още, че има „голямо единство“ между републиканците от Сената и Камарата на представителите, въпреки че „фалшивите медии“ се опитват да представят нещата по различен начин.

Американският лидер заяви, че ще пропусне конференцията в Давос, ако правителството остане затворено заради липса на финансиране.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.