Алисия свали всичко от себе си! Горещи снимки (18+)

0
1528

Знойната Алисия захвърли всичко от себе си и се показа без задръжки!Суперзвездата на новото европейско кино демонстрира шеметни извивки, видя HotZona.

Шведската красавица Алисия Викандер още миналата година влезе в обектива на фотографите с Оскара си и филма „Момичето от Дания”. Там тя влезе в ролята на фатална жена и предизвика дебат за живота на хомосексуалистите от двата пола – основна тема в продукцията.

Изкусителката заголи гръд и бедра в хитовия филм, като показа, че не страда от задръжки. И за радост на голяма част от феновете си, не смята да проявява свенливост пред обектива и този път.

Красавицата не се плаши от провокациите, когато те са в името на изкуството, а сега го доказа за пореден път. Неотдавна тя започна снимките на нов проект, в който е също така провокативна и скандална.

Новият й филм се казва „Треска за лалета”, чиято премиера предстои. В него, талантливата 28-годишна красавица се снима чисто гола, показвайки всичко от себе си.

Лентата изобилства от горещи секс сцени, които наподобяват порно. В тях шведката си партнираха с Дейн Дехаан, а изявата й въобще не тревожи гаджето й Майкъл Фасбендер.

Красавецът сподели наскоро, че голата в киното често е задължителна, а да види прекрасната Алисия без дрехи е удоволствие, на което всеки трябва да се наслади.

 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук