Анджелина Джоли се появи за пръв път след разрива си с Брад Пит (СНИМКИ)

0
1449

Актрисата заведе децата си в Камбоджа за премиерата на новия си филм

Актрисата Анджелина Джоли се появи на обществено място за пръв път от септември, когато подаде документите си за развод с Брад Пит, пише „Мирър“. Тя посети Камбоджа заедно с децата си, както се знае това е родината на едно от тях – Мадокс.

Там я посрещна кралят на Камбоджа Нородом Сихамони во Сием Реал. После имаше пресконферецния, на която Джоли говори.
„Искам моят син да знае не само за войната, която е бушувала тук, но също така да научи и какво са преживяли родителите му,“ каза тя.
Джоли представи и новия си филм „Първо убиха баща ми“, който се фокусира върху геноцида на режима на Червените кхмери в периода 1975-1979 година, а прожекцията се състоя в древния храмов комплекс Ангкор Ват.

Филмът под режисурата на Анджелина Джоли е екранизация на едноименния роман на активистката за правата на човека Лунг Унг, в който тя си спомня за детските години и за преживения ужас по време на бруталния режим на Пол Пот.

Тя е била петгодишна, когато неговите главорези нахлуват в камбоджанската столица Пном Пен. Момичето е изпратено в трудов лагер и преживява нечовешки страдания. При режима на Пол Пот е избито една четвърт от населението на Камбоджа.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук