Ани Цолова и Виктор Николаев зарязват сутрешния блок! Ето причината

0

Ани Цолова и Виктор Николаев решиха да сменят ампоато си, макар и не за постоянно. Двамата водещи на сутрешния блок „Здравей, България“  се пробваха  като актьори в сериала „Откраднат живот“.

„Играем себе си, всичко си е както обичайното, ние сме си ние. Има един момент, в който не сме особено справедливи. Няма да разказвам как точно се появяваме ние. Налага се болницата да дава обяснение за починалата родилка.И встудиото идва доктор Василев/ Александър Алексиев/“, заяви Ани Цолова пред камерите на Нова. Тя издаде, че зрителите могат да ги гледат в епизода на филма в сряда.

„Направихме записа в началото на лятото. Зрителите няма много да ни харесат, защото ние в роля, ще трябва да бъдем много лоши с доктор Василев“, опасява се водещата.

„Не изглежда като роля, обаче е. Любопитно беше, че всичко си е както при нас, каквито ситуации ние сме имали в конкретни предавания с болници. Коренно различното е, че едно и също нещо го снимаш 6-7 пъти, а при нас всичко е по веднъж“, заяви Николаев.

„Аз си научих текста в движение. Притеснявах се, че съм с неподготвено домашно, но тъкмо излизахме от ефир. Аз много се притеснявах. Аз и Александър Алексиев се видяхме за първи път на живо. Беше интересно. Виктор в такава степен влезе в ролята на настъпателния журналист, който иска да смачка добрия лекар, че сякаш беше реално всичко“, признава Цолова.

pik.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.