Близка на Роро разкри: Опитваше контакт с Отвъдното. Е, свърза се…

0
1907

Дни след невероятната трагедия с Роро, негова близка твърди, че конкретният убиец може и да е вирус, но истинската причина за ужаса е в намесата на магьосници, научи HotArena.

„От няколко години Роро опитваше контакти с други измерения, беше се запалил по спиритуализма. По време на престоя си в Бали е посещавал магове, от които искал помощ да се свърже с Отвъдното, това знам категорично”, обясни нашият източник, като се позова на разкази на очевидци, присъствали на отвъдокеанското приключение. И тъжно вдига рамене: „Миличкият Роро… Най-после успя да се свърже с Отвъдното”.
Пред аверите си продуцентът говорел за светове извън физическия, който всички ние обитаваме. Последно обяснил, че искал да посети Отвъдното, за да провери нещо, но не е могъл да се върне. Хората от най-близкото му обкръжение са убедени, че е искал да говори с баща си – рок легендата Вили Кавалджиев, който почина на 28 декември 2010 г. За него Радославразказваше, че си е отишъл сам и неразбран. Имал да му каже важни неща, които не успял да му съобщи, докато бил жив.

Най-тежко преживяваше загубата на Роро неговата майка Светлана. Двамата бяха в много сложни отношения, а по време на престоя си във „ВИП Брадър” Роро разказваше, че цели 10 години не си е говорил с нея. Затоплили отношенията си след излизането му от шоуто. Планирали да отиват заедно на почивка, щом времето се оправи. Водещият имал брат Александър, който завършил актьорско майсторство и сестра Кристина. С тях също не бил в особено добри отношения. Всички го критикували за залитането му по наркотиците и астралните му възгледи.

Последният пост на продуцента и запален геймър Роро във фейсбук е от 22 февруари и е знаменателен: „Не знам какво ме тръшна, но минавам през много нискочестотен Астрал. Голяма чистка. Всичко ме боли, не мога да спя вече второ денонощие. Ще разправям, като премина....”

Смята се, че е след срещата си с шаманите в Бали, вече в България, пухкавият талант се е свързал с някой от вещерите на енергийно ниво, нискоастрално, където енергията е погубваща, пише „Уикенд“.

„В смъртта на Роро има външна намеса, която той сам е допуснал, това е за мен истината. Загубих добър приятел”, споделя негова близка.

Много познати на Роро са на мнение, че смъртта му може да е СПИН. Това обаче категорично не е вярно, макар Радослав да бе хомосексуалист. „Направиха му пълни изследвания, включително и за ХИВ вируса преди влизането във „ВИП Брадър”. Той няма как да влезе в шоуто, ако е серопозитивен. Категорично не е бил болен от СПИН”, твърдят приятели на Роро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук