Близка на Роро разкри: Опитваше контакт с Отвъдното. Е, свърза се…

0

Дни след невероятната трагедия с Роро, негова близка твърди, че конкретният убиец може и да е вирус, но истинската причина за ужаса е в намесата на магьосници, научи HotArena.

„От няколко години Роро опитваше контакти с други измерения, беше се запалил по спиритуализма. По време на престоя си в Бали е посещавал магове, от които искал помощ да се свърже с Отвъдното, това знам категорично”, обясни нашият източник, като се позова на разкази на очевидци, присъствали на отвъдокеанското приключение. И тъжно вдига рамене: „Миличкият Роро… Най-после успя да се свърже с Отвъдното”.
Пред аверите си продуцентът говорел за светове извън физическия, който всички ние обитаваме. Последно обяснил, че искал да посети Отвъдното, за да провери нещо, но не е могъл да се върне. Хората от най-близкото му обкръжение са убедени, че е искал да говори с баща си – рок легендата Вили Кавалджиев, който почина на 28 декември 2010 г. За него Радославразказваше, че си е отишъл сам и неразбран. Имал да му каже важни неща, които не успял да му съобщи, докато бил жив.

Най-тежко преживяваше загубата на Роро неговата майка Светлана. Двамата бяха в много сложни отношения, а по време на престоя си във „ВИП Брадър” Роро разказваше, че цели 10 години не си е говорил с нея. Затоплили отношенията си след излизането му от шоуто. Планирали да отиват заедно на почивка, щом времето се оправи. Водещият имал брат Александър, който завършил актьорско майсторство и сестра Кристина. С тях също не бил в особено добри отношения. Всички го критикували за залитането му по наркотиците и астралните му възгледи.

Последният пост на продуцента и запален геймър Роро във фейсбук е от 22 февруари и е знаменателен: „Не знам какво ме тръшна, но минавам през много нискочестотен Астрал. Голяма чистка. Всичко ме боли, не мога да спя вече второ денонощие. Ще разправям, като премина....”

Смята се, че е след срещата си с шаманите в Бали, вече в България, пухкавият талант се е свързал с някой от вещерите на енергийно ниво, нискоастрално, където енергията е погубваща, пише „Уикенд“.

„В смъртта на Роро има външна намеса, която той сам е допуснал, това е за мен истината. Загубих добър приятел”, споделя негова близка.

Много познати на Роро са на мнение, че смъртта му може да е СПИН. Това обаче категорично не е вярно, макар Радослав да бе хомосексуалист. „Направиха му пълни изследвания, включително и за ХИВ вируса преди влизането във „ВИП Брадър”. Той няма как да влезе в шоуто, ако е серопозитивен. Категорично не е бил болен от СПИН”, твърдят приятели на Роро.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.