Божинов се излага с нов чат, избухна с брутални свалки и обиди

0
1109

Ако Валери Божинов се представяше така блестящо на терена,  както се излага в чатовете си и свалките в нета нямаше да има цена. Явно секс мераците на креватния тигър са по-големи от способността му да си държи ципа на панталона закопчан. HotArena се натъкна на нов суперскандален и смешен чат на мераклията с непознато момиче, което се опитва да зарибява и сваля.

От писанията му излиза, че всяка жена, която си легне с него трябва да се чувства богоизбрана. В началото на разговора Валери е относително любезен, но и нагъл. Няма да обръщаме внимание, на ужасния правопис, на който би се подиграл и първокласник.

„Искам да си една от всички, да те запиша, това е“, атакува ритнитопковеца.

Тук момичето му влиза остро и пише:

„Ти по добре обърни внимание на друго, не на списъка с жени“.

Това видимо изнервя Божинката и той внезапно сменя настроението и тона.

„Ама какво ти пиша и се занимавам с тъпи и малоумни момичета като теб“.

Трудно може да се пресъздаде внезапната смяна на настроенията, както и изумлението на девойката, с която Валери си пише.

„Я се стегни, не си мисли, че светът се върти около теб и някой ще ти вдига самочувствието, защото ти си му обърнал някакво внимание. Вече ми става елементарен разговорът с теб. Съжалявам, че се наложи да водя подобен разговор. Лека вечер“, така „секс мишената“ на Божинов попарва мераците му за секс за една вечер.

Припомняме, че това не е първият случай, в който футболистът на Партизан става за смях и на кучетата.Скоро се появи друг сензационен чат с красива студентка, която Валери навива да отиде при него в Белград, дори предлага да й купи самолетен билет.Кореспонденцията с младото момиче започва с въпрос от Божинов: „Малко коте, секс има ли, казвай?“./Blife

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук