Бойко Борисов ще бъде убит до 15 Юни!

0
26940

Писателят и поет от Пловдив Тодор Чонов прогнозира, че бившият министър – председател Бойко Борисов ще бъде застигнат от злощастна съдба и е напълно вероятно да го убият през това лято, също както са направили преди десетилетия с друг български премиер – Стефан Стамболов.

Зловещото предсказание Чонов направи в личния си „Фейсбук” профил, а като причини за покушението изтъква унищожението на националната ни държава, както и това, че пряко е засегнал руските интереси. Допълнително за това ще допринесе и фактът, че ГЕРБ е лидерска партия и без патрона си Борисов тя на практика ще се разпадне, дори и да остане да съществува по документи.

Тодор Чонов
Тодор Чонов

„Вече всички знаят, че е пуснат в ход план за убийството на Бойко Борисов. По мое мнение атмосферата в България съвпада по уникален начин с обстановката отпреди 110 години, когато агенти на тайните служби на Русия убиват Стефан Стамболов. Биографиите на Борисов и западния агент и сатрап Стамболов съвпадат по един невероятен начин. Очаквам да съвпадне и датата на покушението – 15 юли, когато преди 110 години Стефан Стамболов е посечен зверски с ятагани. После преброяват върху тялото му 28 удара, а във въздуха хвърчат части от черепа”.

Чонов е убеден, че всички беди за Борисов идват заради прозападната му и антибългарска политика, която от години деградира и унищожава държавността ни. В България има патриотични и леви сили, най-вече от средите на бившите военни, които въпреки чистките на ЦРУ след 90-та година, са запазили боевата си способност и продължавата да съществуват като организации.

И именно те, подпомогнати от руските служби, ще са в основата на предстоящия атентат срещу Борисов, последван от ляво-националистически преврат, който ще вземе властта в България. Ние от Skandalno.net няма да оспорваме думите на поета-писател Тодор Чонов, но ще оставим на вас правото да прецените и коментирате кой и защо създава хаос в България. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.