Борисов обяви сензационно защо Божков атакува Арнаудова ВИДЕО

0
13247

На човек с 18 обвинения ли да коментирам приказките, попита министър-председателят

„Това им е играта на тези хора. Никога никой не съм пращал там, нито ще им коментирам играта“. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод атаките на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, който се укрива в Дубай.

„Искам да се види направеното. Направили сме фантастични неща за сто години напред. След месец и половина софиянци ще имат възможност да се возят на метрото. Накарах Младен Маринов да набере и видях червената бюлетина на Божков. Те продължават, защото това им е играта. Кой е той да се съревновава с нас“, попита Борисов.

На въпрос защо Божков атакува Арнаудова, той отвърна: Най-вероятно, защото я харесва.

„Аз искам да показвам направеното, не отговарям за никой друг. На човек с 18 обвинения ли да коментирам приказките? Нека да оставим на хората, които се занимават с това – прокурори, съдии, следователи, полицаи. Да завършат това и после да ме питате. Не може всеки ден да ме срещате и да ме питате едно и също“, коментира премиерът.

Борисов каза още, че не знае къде е Валентин Златев и не е негова работа.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич, който преди дни беше у нас, за Цветан Василев, премиерът отрече. „Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши“, добави Борисов.

„Вчера обясних достатъчно, на този етап няма да говоря. Лично е, но атаката цели друг човек“, изказа се лаконично пиарът на министър-председателя Севдалина Арнаудова, която вчера бе атакувана от укриващия се в Дубай Божков.

„Ако той смята, че има доказателства да ги дава и да се приключва този панаир“, заяви от своя страна финансовият министър Владислав Горанов.

„Целта му е дискредитация, защото той смята, че ние имаме вина за проблемите, които има с правораздавателните органи“, категоричен бе Горанов.

http://www.facebook.com/100006542380422/videos/2779363478958371/

blob:https://www.facebook.com/3310ce46-f7a9-4d9a-bd17-2ea20fae06fd

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук