БРУТАЛНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Тийнейджър от България си сряза вените с бръснач в Германия! Децата ви си режат вените къде сте тъпи родители?! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

0
966071

Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Преди години започнах поредицата криминални разследвания, за да ви разкажа за вашите палави чавенца, които още преди да влязат в пубертета, започват да водят…

Как да го кажа по-любозено: активен полов живот, а с прекомерния достъп до Интернет и социалните мрежи, не се свениха да показват какво и как по-точно правят.

Тогава помня, че вие, скъпи родители, се ядосахте на мен журналиста Тодор Стефанов.

Не на децата ви, не на себе си, че сте ги отгледали такива сбъркани, а на мен, които просто ви разказва с примери и факти какви ги вършат вашите мили дечица.

Не се трогнахте от снимките, които пуснах от техни кореспонденции – как си говорят като аборигени, едвам пишат, едвам им се разбира, но говорят как ще се оправят.

Не се трогнахте, че деца си продават мръсните гащи по Интернет, за да имат джобни за цигари, бира и трева.

Направихте се, че не виждате голите снимки на момичета на по 12-13, качени или изпратени от същите до други субекти от мъжки пол с цел – търсене на внимание, секс, а много често и спонсор.

Не обърнахте внимание и на клиповете, направени с телефоните, които сте им подарили за по 1000 лева,  които малките дечица използват да заснемат секс заниманията си, а после си ги показват и разменят.

Помните ли едно време вие сте колекционирали салфетки или карти за игра, или кибритчета, и сте ги разменяли с другарчетата.

Ами сега децата правят същото с порно клипове.

И за нелегалните аборти на млади момичета ви разказах  – как висят по разни дупки, уж клиники, за да абортират “грешката“, която се е случила при секс без презерватив. Вие не повярвахте.

Та, вече се бях отказал от вас – родители, да направите нещо за тези извратени деца на по 12-13 години, видях, че не ви пука и спрях да ви занимавам с деградацията на едно цяло, ново поколение.

Но реших да опитам за последен път, след като за 3-ти път в последните седмици попадам на снимки в профили на ДЕЦА, които…си режат вените последното което казва, че си тръгва от България, а вените пълни с кръв пък в Германия.

Иначе казано – посягат на живота си. И ако това не ви трогне, предлагам да закриваме тая държава.

Модата на емотата със странни прически, обеци по цялото лице и тъмни дрехи мина, но явно онази част с рязането на вени е все така актуална.

Ето какво правят малките изроди:

Снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“.

Решават, че имат проблем. С невъзможна „любов“, двойка в училище, спор с приятел или някаква простотия, често напълно незначителна.

Решават, че е готино да предизвикат внимание по дадения проблем.

Фейсбук им осигурява публика, остава само  да измислят как да я ангажират – ами с рязане на вени и депресантски статуси от типа на – “Край, не искам да живея, той ме заряза“.

Реално децата не искат да се самоубиват и са разбрали, че рязането на вени е един относително добър начин без много да се нараняват да предизвикат внимание, и да са в крак с модата.

Гадното идва, когато разглеждам коментарите под поредния такъв пост – тук-там осъдителни, преобладащо успокоителни тип – “ Не мила, той не беше за теб, ще си намериш друг…“ и в една не малка част – снимки на други деца, които също са последвали това ново „течение“ и споделят своите срязани вени.

За финал – съвети с какъв предмет най-добре се режат вени. Според младежите – с бръснарско ножче.

И така, гледаме едни кървища, едни наранени ръце и едни сбъркано-объркани хлапета, за които това е нещо нормално.

А когато нормалността е толкова извратена, че стигне до кръв в името на модата, някой трябва да се намеси.

Правя последен опит да ви събудя, за да се погрижите за децата си, преди да е твърде късно. Защото някой новак може да не хване  бръснарското ножче, а нож, за да се реже и прави на модерен и депресиран тийн. И тогава какво, пак ли ще гледате с пренебрежениие? Ами, ако е вашето, а не съседското или чуждото?

И ако деградацията да растеш като малка курва или боклук са може би донякъде, някак поправими, то срязаните вени не са.

А белезите по ръцете им винаги ще им напомнят, че е имало нещо сбъркано в тяхното детство.

Сега отидете и проверете ръцете на вашите деца. Ако са чисти – ОБЯСНЕТЕ им, че такива трябва да останат.

Намесете се преди да е късно.

А ако не можете да се справите с децата си – не ги раждайте./Тодор СТЕФАНОВ ЖУРНАЛИСТ ЗА „ДЕЙЛИ ПРЕС“.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.