Вижте как тази жена даде урок на досаден ухажор (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
1459

Дамата обяснила след това на очевидците, че не възнамерявала да навреди на мъжа, а просто да му покаже, че е нежелан и да се отърве от него

В Санкт Петербург шофьорка на сребрист седан Chevrolet повози на капака на автомобила си досаден и упорит мъж, който се опитвал да се запознае с нея, съобщават световните издания. Видеото, заснето от свидетел, бе публикувано в мрежата.

Инцидентът се е случил вчера сутринта на 2 юли. Според информацията, жената е преминала с неканения пътник на капака на колата няколко улици. На кадрите се вижда как тъмнокосата жена кара своя Chevrolet Cruze и пуши цигара, а мъж в зелена тениска лежи върху автомобила и я гледа през предното стъкло.

Няма да повярвате с какво тази жена намаза колата си заради горещината (СНИМКИ)

Според думите на шофьорката „някакъв луд“ упорито се е опитвал да се запознае с нея, затова тя решила да му даде урок. Тя обяснила след това на очевидците, че не възнамерявала да навреди на мъжа, внимателно го е транспортирала.

Пътувайки около километър и половина, жителката на руския град спряла на автобусна спирка. Непознатият слязъл от колата и отишъл до шофьорската врата да поговори, но жената бързо си тръгнала./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук