Волен Сидеров: Резултатът на ВМРО на евроизборите е една голяма сделка

0
647

Лидерът на „Атака” не обмисля оттегляне от малката коалиция

Резултатът на ВМРО на изборите за Европейски парламент е една много голяма сделка и тези малко над 7% ще струват на българския народ 3 млрд. лв., колкото струват самолетите, които ни натресоха да купим от САЩ. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

На евроизборите партиите от малката коалиция в управлението – ВМРО, „Атака” и НФСБ, се явиха отделно. ВМРО получи 7,36%, „патриоти за Валери Симеонов (НФСБ) – 1,5%, а партията на Волен Сидеров – 1,07%.

„Не поздравих Красимир Каракачанов за резултата, как да подкрепя една измама. Това не е честен вот. ВМРО никога не е взимала на парламентарни избори над 1%”, обяви Сидеров.

Неговата партия протестира и срещу методиката за определяне на мандатите, но предложението им за промени в Изборния кодекс е било отхвърлено.

Лидерът на „Атака” обаче не обмисля оттегляне от малката коалиция. Има управленска програма и по нея се работи, уточни той.

На въпроса кой в бъдеще ще играе ролята на синя каска, която по едно време играеше Каракачанов, той отговори: Няма нужда от каски, а от сиво вещество под каската.

Източник: btv.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук